Årets första nummer av Wermländingen

Årets första nummer av Wermländingen

Här är årets första nummer av Wermländingen. 16 fullmatade sidor som kommer i medlemmarnas brevlådor.

Det innehåller bland annat presentation av 2021 års kulturpristagare, om hur Artist in Residence-pianisterna vid Ingesund Piano Center tog ut flygeln på februari-isen, årskalender för 2021 inklusive stor översikt över allt banbrytande som hände för hundra år sedan, 1921 (bland annat om de första kvinnorna i riksdagen och om dödsstraffets avskaffande i fredstid), om mästerfotografen från Hagfors (Mats Bäcker) och om vad som händer när man går på dass i norra Värmland.

Dessutom kan vi äntligen presentera Wermländska Sällskapets praktfulla örn i sitt originalskick.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *