De inställda evenemangens vår

De inställda evenemangens vår

Det är tråkigt att behöva ställa in program och aktiviteter som vi planerat i Wermländska Sällskapet. Är det någon gång man skulle behöva träffa glada värmlänningar för en stunds gemenskap och en god historia är det nu. Men det går inte. 

Vi ställer därför in programmet med Andreas Tunström den 21 april och vår traditionella middag på Gubbhyllan den 27 maj, meddelar sällskapets ordförande Nils Gunnar Billinger.

Nu får vi alla göra vad vi kan för att dämpa smittspridningen. Vi får avstå från sociala kontakter och föreningsmöten. Men vi kan ta en promenad, läsa en och annan bok och se en långfilm eller titta på en livestreamad konsert.

Det kommer även en höst

Direktionen och programkommittén arbetar vidare med att planera höstens program. Innan sommaren bryter ut ska kommer information om vad Wermländska Sällskapet planerar för aktiviteter under hösten 2020.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *