OBS begränsat antal platser.
Anmälan senast 28/4 till hans.a.olofsson@gmail.com
Betala in till 88 19 95-5 eller Swish 123 216 8854 ange kod VÅR och namn.
Vår traditionella Vårsupé intas på Gubbhyllan på Skansen. Sällskapets medlem Agneta Bergqvist kåserar om nationalskulptören Christian Eriksson. Gubbhyllan var ett av hans favoritställen.
Även vid hög ålder gick han till Djurgården för att ”jazza” på Gröna Lund eller på Pinets Boston Palace. Det är 90 år sedan han dog och på Waldemarsudde kommer Rackenkonstnärerna att ställas ut under hela hösten.
Meny:
Varmrätt
Fläskkarré lättstekta primörer, slungad färskpotatis med ramslök och örter, skysås
Veg. alternativ
Gnocchi med spröda primörer och ramslök, riven lagrad hårdost.
Efterrätt
Jordgubbstartelett med kanderad mandel & drömsmulor, nyvevad mjölkglass, rabarber, karamell
Kaffe/te
I priset ingår surdegsbröd och vatten/rårörd lingondricka.
Kostnad: 395 kr per person