Mer musik på Västanå framöver

Mer musik på Västanå framöver

Västanå Teater i Rottneros visar sina växande ambitioner med att byta namn till Västanå Musik & Teater. Musiken blir från och med i år en egen plattform vid sidan om den myllrande och hyllade teaterverksamheten.

Västanå Sessions presenteras som det nya konceptet som redan nu har flera konserter inplanerade.

Musikaliska möten i Västanå Sessions

Gästartister kommer att bjudas in till en veckas repetition i Berättarladan med Magnus Stinnerbom, Sophia Stinnerbom och Sébastien Dubé. Veckan avslutas med en konsert öppen för allmänheten. Första konserten blir den 25 februari på Loftet i Berättarladan.

Första gästartisterna är svenske multimusikern Ale Möller och skotske musikern Aly Bain, två välkända profiler i folkmusikkretsar världen över. 

Tema musik för skolelever

Även årets skolföreställning har temat musik. Konserten som ska spelas heter Glitterpolskan – ett pärlband ur Västanås musikskatt och spelas under vår och höst för skolelever. En offentlig konsert kommer att genomföras den 9 mars.


Läs mer här


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *