Jul i Berättarladan

Jul i Berättarladan

För andra gången kommer Berättarladan/Västanå Teater att bjuda in till Västanå Jul – en konsertföreställning där musik varvas med julberättelser.

En förträfflig ensemble består av musikerna Magnus Stinnerbom, Sophia Stinnerbom, Roger Tallroth, Sébastien Dubé, Niklas Bertilsson och Anna Karlsson, som kommer att framföra både traditionell julmusik och Magnus Stinnerboms suggestiva och stämningsfulla teatermusik.

Julberättelser, julsånger, dans och akrobatik framförs av välkända Västanåskådespelare som Hanna Kulle, Margit Myhr, Daniel Lindman Agorander samt Håkon Håvelsrud Odden, som bl a imponerade med sin dans i Körkarlen.

Föreställningen består av en akt utan paus och spelas mellan den 2 och 19 december 2021 i den vinterbonade salongen Loftet i Berättarladan, Rottneros.Foto: Thor Hauknes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.