I väntan på Körkarlen

Sommaren 2021 sätter Västanå Teater upp Selma Lagerlöfs Körkarlen i regi av Leif Stinnerbom. Körkarlen är en andlig spökhistoria som utspelar sig i gränslandet mellan liv och död. Samtidigt är det också en jordnära socialrealistisk skildring av den tid romanen utspelar sig i.

Västanå Teater ger oss en försmak av vad som kommer att hända i Berättarladan i Rottneros sommaren 2021 i denna video som producerades till midsommaren.

“I väntan på Körkarlen” är en konsertföreställning som bygger på en handfull nyskrivna låtar av Magnus Stinnerbom som varvas med berättande ur teaterns kommande uppsättning Körkarlen, efter Selma Lagerlöfs roman.

Evenemanget produceras med stöd av Statens kulturråd samt Region Värmland, Länsstyrelsen Värmland, Sunne kommun och Rottneros Park som en del av CUPIDO-projektet.

Stötta!

Den som vill du stötta Västanå Teater i en tid av stora ekonomiska svårigheter, kan exempelvis Swisha ett bidrag: 123 678 4417. Har du inte Swish så är du välkommen att ge ett bidrag till oss via bankgiro: 5861-1849

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *