Menu Content/Inhalt
Hem
Pernilla Solberg Årets värmlänning 2018

Pernilla Solberg har utsetts till Årets värmlänning 2018 av Wermländska Sällskapet, NWT och Ahlmarks. Hon kommer förhoppningsvis till Wermländska Sällskapets Luciabal den 15 december för att ta emot kungamedalj och prischeck. Kombinationen av fantastiskt entreprenörsanda och glädjefull öppenhet har tagit Pernilla Solberg till toppen. Hon basar för världens bästa rallycrossteam och har även en bakgrund som rallyförare.

 
15 dec Luciabal på Grand Hôtel

Lördagen den 15 december kl. 18:00 är det dags för Wermländska Sällskapets lika traditionsenliga som uppsluppna fest under kristallkronorna i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm. extra festligt. Årets Lucia Caroline Rosengren med luciatåg från Adolf Fredriks musikklasser framträder, Årets värmlänning och dalslänning hyllas med kungamedaljen och Lussegåvefonden belönar årets Lussestipendiat. Mississippi seven spelar till dansen.

Läs mer...
 
Bli medlem i Wermländska Sällskapet!

Känner du någon värmlänning eller dalslänning som ännu inte är medlem? Alla värmlänningar eller dalslänningar hälsas varmt välkomna som medlemmar oavsett var i världen du bor. Och kom ihåg att det inte måste handla om härkomst utan kan även vara ett sinnestillstånd. Det är ett sätt att stödja värmländska och dalsländska intressen och framför allt är det väldigt skôj när man samlas till middagar eller andra evenemang.

Läs mer...